AUTO-HRVOJE TRGOVINA d.o.o.

Štefanovečka cesta 12A
10000 Zagreb
OIB:15473943661 

ZABA IBAN: HR7023600001102476569
PBZ IBAN: HR0723400091110714317

Auto Hrvoje trgovina d.o.o.

je tvrtka sa sjedištem u Zagrebu na lokaciji Štefanovečka cesta 12A.

Tvrtka je specijalizirana za prodaju rabljenih autodijelova, a djelatnost smo proširili na vulkanizaciju, servis i prodaju turbo punjača te prodaju rabljenih vozila i dugoročni najam vozila. Našim kupcima pružamo uslugu ugradnje kod nas kupljenih dijelova. Cijene naših dijelova su konkurentne i pristupačne, a asortiman robe na skladištu prelazi 50.000 artikala.Kao tvrtka visoko smo osvješteni o važnosti poslovanja u skladu s očuvanjem okoliša i proces odloganja otpada prilagodili propisima i ekološkim standardima. Naše poslovanje počelo je 1995 godine.Kvalitetom i zalagenjem u poslovanju stekli smo povjerenje korisnika naših usluga a to povjerenje je i nagrada za naše dvadesetpetogodišnje prisustvo na tržištu.

RABLJENI AUTO-DIJELOVI:

Prodaja rabljenih auto dijelova nudi prodaju originalnih rabljenih marki AUDI, VOLKSWAGEN, SEAT, ŠKODA, BMW, OPEL, FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA, PSA, RENAULT i FORD auto-dijelova te besplatnu dostavu auto-dijelova na području grada Zagreba.
 
SERVIS:
U samom auto servisu moguće je brzo i kvalitetno ugraditi dijelove MEHANIKE  kupljene u Auto Hrvoje Trgovini za vozila:
AUDI, VW, SEAT, ŠKODA, BMW, OPEL, FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA, PSA, RENAULT i FORD
NOVO !!!
Za vrijeme trajanja ugradnje dijelova kupljenih kod nas nudimo Vam mogućnost korištenja zamjenskog vozila.
 
 

VULKANIZACIJA:

Usluga vulkanizacije nudi prodaju guma, aluminijskih i čelićnih naplataka raznih proizvođača te punjenje guma dušikom.
 
 
 
 
 
 

TURBO SERVIS:

Auto Hrvoje reparira sve vrste turbo punjača ( GARRETT, BORG WARNER, HOLSET, MITSHUBISHI, IHI i TOYOTA ) na osobnim i kombi vozilima. Također imamo veliki izbor novih i repariranih turbina. Mogućnost narudžbe turbina.